در مرحله اول با آماده سازی نقشه اولیه GA یا همان (General Arrangement) مطابق درخواست کارفرما تمامی موارد گفته شده به روی نقشه کشیده شده و سپس آماده و تحویل کارفرما می دهند، این نقشه های ساخت جرثقیل سقفی کارگاهی ، مطابق استاندارد و اندازه گیری های اولیه از پروژه شما طراحی شده است که می تواند پاسخگو مشکلات فنی احتمالی در آینده پیش رو نیز باشد.
مراحل ساخت جرثقیل سقفی به طور کلی به شرح زیر است:
- سایت ویزیت و شروع طراحی: اولین مرحله در ساخت جرثقیل سقفی، سایت ویزیت محل نصب و اخذ اطلاعات از کارفرما است. در این مرحله با توجه به درخواست کارفرما کارشناسان مجموعه به محل نصب اعزام شده و برسی ها و تحقیقات لازم جهت ساخت جرثقیل سقفی کارگاهی را انجام داده و ابعاد و مشخصات جرثقیل، مانند ظرفیت باربری، ارتفاع دسترسی، سرعت حرکت و غیره، تعیین میشود. در صورت نیاز سازه سوله مورد ارزیابی قرار گرفته و مقاومت آن نیز بررسی می شود و در صورت نیاز به مقاوم سازی موارد مهم مورد نظر به صورت گزارش کتبی به کارفرما ارائه شده تا پس از انجام اصلاحات مورد نظر پروژه شروع به فرایند طراحی و آماده سازی نقشه اولیه برای ساخت جرثقیل سقفی کارگاهی آغاز گردد.
- تولید قطعات: پس از طراحی، فرآیند ساخت جرثقیل سقفی ، با توجه به نیاز و تناژ دلخواه شما به صورت تک پل و یا دو پل ارائه می شوند و فرایند ساخت این سازه ها با توجه به دهانه و طول مسیر مورد نیاز، متغیر از یک هفته تا چند هفته می باشد . در ساخت جرثقیل سقفی کارگاهی، پل های جرثقیل به صورت همزمان با کلگی های جرثقیل اماده شده و مورد بازرسی مهندسان قرار می گیرند همچنین مشتریان می توانند از تمامی مراحل ساخت بازدید کرده و در جریان تمامی کارهای آماده سازی و ساخت باشند و روند تولید و ساخت جرثقیل سقفی کارگاهی را بازرسی کنند. طبق نقشه کشیده شده در مرحله اولیه، بازرسی ها جوش و کیفیت آن توسط واحد QC (کنترل کیفیت) مورد بررسی لازم قرار می گیرد.
- مونتاژ قطعات: پس از آماده سازی تمامی قطعات فرایند مونتاژ، تمامی قطعات به یکدیگر متصل شده و شکل جرثقیل به صورت کامل می شود در این مرحله تمامی قطعاتی که می توان نصب کرد را بر روی پل های جرثقیل سقفی به هم دیگر متصل می کنیم و قطعاتی که باید در محل پروژه نیز نصب شوند را آماده و سپس برای حمل محموله اولیه جرثقیل قبل از آماده سازی ابتدایی توسط کارشناسان بعضی از تست های مکانیکال و الکتریکال انجام شده و چک لیست خود را به واحد های فنی ارائه می دهند در صورت تایید نهایی موارد ذکر شده، واحد فنی و کنترل کیفیت فرایند حمل محموله صورت می گیرد. لازم به ذکر است که در سالن نصب در طی زمان ساخت، آماده سازی سالن حتما باید انجام شود. آماده سازی سالن پروژه، شامل نصب کنسول و براکت ها برای مقاوم سازی سالن و در صورت نیاز و نصب ریل جرثقیل به صورت کامل انجام می شود.
- آزمایش و تست: پس از انجام تمامی فرایند مونتاژ و رنگ آمیزی در مرحله آخر ساخت جرثقیل سقفی کارگاهی، جرثقیل از کارگاه به همراه بالابر و متعلقات آن آماده حمل می شود و به درب کارگاه یا کارخانه شما حمل می شوند. پس از رسیدن محموله ساخته شده به کارخانه فرایند آماده سازی سالن نیز تکمیل خواهد شد و مستقیما فرآیند نصب جرثقیل سقفی بر روی کنسول ها و تیر کرین ها صورت خواهد گرفت. جرثقیل سقفی کارگاهی نیز به صورت موقت نصب شده و سپس کارشناس مکانیک و برق تست های اولیه لازم را انجام داده و سپس جرثقیل آماده انجام تست داینامیک و استاتیک می شود و در صورت زمان تحویل دائم، جرثقیل سقفی تکمیل شده و وارد دوران خدمات گارانتی و پس از فروش قرار داده می شود.
اهم فعالیت های مربوط به انجام تست در ساخت جرثقیل سقفی کارگاهی
- مرحله اول، نصب جرثقیل سقفی و آماده سازی آن برای انجام تست بازرسی آن
- شروع ارزیابی اولیه انواع جرثقیل سقفی بدون بلند کردن بار ، تست تجهیزات ایمنی و حرکت دستگاه
- محاسبه تناژ وزنه ی با احتساب ۱۲۵% ظرفیت دستگاه
- وصل کردن مقدار بار استاندارد در جهت تست جرثقیل
- بالا بردن وزنه مورد نظر در فاصله مشخص و به دنبال آن اطمینان از عملکرد ترمز بالابر در این فاصله، بار در حالت معلق چند دقیقه نگه داشته می شود و بازرس تمام قسمت هایی که در معرض فشار است را بررسی کرده که هرگونه، تغییر شکل، آسیب، افت و صداهای غیرطبیعی و میزان لرزش دستگاه را ارزیابی می کند.
- پس از ارزیابی جرثقیل سقفی، بار و یا وزنه را به وضعیت اولیه برگردانید و به آرامی روی زمین قرار دهید.
- بازرس پس از انجام تست جرثقیل سقفی، گواهینامه سلامت فنی دستگاه را برای جرثقیل سقفی مد نظر صادر می کند.